FREDDY FRYDAY WEST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Freddy Fryday West. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:47 Patat te zout
13 jan 2023 om 13:57 Voor een bestelling van 2.6km duurde beetje lang mag geen anderhalf uur bijna duren eten kwam wel heel warm aan. Dus ik denk niet dat het aan de bezorger lag, die trouwens wel heel beleefd was.
9 jan 2023 om 10:50 alles was lekker en goed geregeld
8 jan 2023 om 23:02 Lekkerste friet van Amsterdam! Ook fijn dat ze de topping saus apart in een bakje leveren zodat de friet lekker knapperig blijft!
8 jan 2023 om 19:15 Netjes apart verpakt en ik had een bijzondere order die ze perfect hebben geflipt!! Fries waren echt loaded
5 jan 2023 om 22:14 Levering duurde 3 uur alles is koud aangekomen
3 jan 2023 om 2:11 Was erg lekker, en fijn dat het vlees apart verpakt is, blijft de patat knapperig
25 dec 2022 om 19:56 Pulled chicken was zuur, smaakte niet meer goed. Weg moeten gooien, ik ga hier niet meer bestellen
24 dec 2022 om 22:53 Bestelling incompleet, een gerecht met saus niet ontvangen, geen telefoonnummer van thuisbezorgd. Telefoonnummer gegoogled en uiteindelijk drie kwartier later tweede gerecht (de helft van de bestelling), alsnog incompleet. Om te janken
16 dec 2022 om 20:53 Toppings vielen beetje tegen. Leek net of we iets miste. Milkshake (kokos) was wel superlekker
10 dec 2022 om 20:32 Grote porties, altijd lekker. Ik heb vaker besteld, en het is altijd goed. Aanwist voor de stad!
2 dec 2022 om 14:57 echt heel slecht eten. Ik was erg tevreden toen freddy friday west nog echt in west was. Ik zag nu dat de bezorger er veel langer over deed vanuit een andere plek. Friet was slap en lauw. De koolsla echt smakeloos. echt een teleurstelling